Spaghetti aux anchois et aux pignons

Spaghetti aux anchois et aux pignons

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 2 gousses d'ail
  • ½ bouquet de persil frais, équeuté (dont la moitié ciselée pour la finition)
  • 2 tranches de pain de campagne rassies et coupées en morceaux
  • 6 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
  • 1200 g d'eau
  • 1 c. à café de sel et un peu pour les anchois
  • 350 g de pâtes sèches type spaghetti
  • 50 g de pignons de pin
  • 500 g d'anchois frais levés en filets
  • du poivre moulu
  • 1 c. à café de piment séché en flocons

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 808.2 mg
Eiwitten 40.5 g
Calorieën 3457.8 kJ / 826.4 kcal
Vetten 39.9 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraten 75.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...