Pizza napolitaine

3.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 9u.
2 portions

Ingrediënten

  • 450 g d'eau
  • 3 g de levure boulangère fraîche
  • 360 g de farine blanche type 45 et un peu pour le plan de travail
    360 g de farine Manitoba
  • 8 g de sel
  • 30 g de jus de citron
  • 200 - 220 g de purée de tomates en conserve
  • 250 g de mozzarella de bufflonne bien égouttée et coupée en tranches
  • huile d'olive extra vierge en fonction des goûts
  • feuilles de basilic frais pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 2544.6 mg
Eiwitten 44.9 g
Calorieën 4470.1 kJ / 1068.4 kcal
Vetten 30.1 g
Vezels 5.5 g
Verzadigd vet 16.7 g
Koolhydraten 152.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...