Sopa de pasta con champiñones y espárragos verdes con envoltini de pollo relleno

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 50 g de vino blanco
  • 600 g de filetes de pechuga de pollo (4 unidades de aprox. 150 g)
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 6 pellizcos de pimienta negra molida
  • 4 lonchas de mortadela
  • 4 lonchas de queso manchego semicurado
  • 300 g de espárragos verdes
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 200 g de champiñones frescos en mitades
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • 2 cucharadas de aceite de oliva
  • 1000 g de caldo de pollo
  • 25 g de pasta para sopa
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 1718 mg
Eiwitten 60.8 g
Calorieën 4006 kJ / 957 kcal
Vetten 45.6 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 16.9 g
Koolhydraten 71.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...