Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 steaks de surlonge ou faux-filet
- d'huile d'olive pour pulvériser
- 30 g de parmesan, coupée en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalotes
- 2 c. à soupe de beurre non salé, divisé
- 140 g de champignons bruns frais
- 15 g d'huile d'olive vierge extra
- 155 g de riz spécial risotto (par exemple Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes de cuisson
- 30 g vin blanc sec
- 410 g d'eau
-
15
g cube de bouillon (pour 500 ml) viande ou légume
of ½ c. à thé bombée de bouillon déshydraté viande ou légume - ½ c. à thé de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5333.4 kJ / 1274.7 kcal
- Eiwitten
- 80.6 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 72.1 g
- Verzadigd vet
- 30.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 989.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la banane
1h 50min
Tartelettes glacées aux fraises et biscuits type Oréo®
5 godz. 30 min
Riz Rouge Tex-Mex
1h
Pain Bannock
45min
Soupe à l'oignon (TM6)
1h
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1 Std. 30 Min
Poitrine de dinde Sous vide
Geen beoordelingen
Baguette Festive
3 Std. 45 Min
Gin tonic infusé à l'ananas
Geen beoordelingen
Biscuits au caramel au sel de mer (métrique)
24 godz. 50 min
Tacos de poisson
45min
Scones pour le petit déjeuner
30 Min