Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g farinha de trigo 00, mais q. b. para polvilhar
- 250 g água gelada
- 60 g cubos de gelo
- 15 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar e servir
- 12 g sal
-
2
g fermento biológico seco
of 6 g fermento biológico fresco - 150 g molho de tomate
- 9 cogumelos shitake, fatiados
- 300 g queijo Gruyère, em cubos pequenos
- 150 g queijo Gorgonzola, picado
- 15 tomates cereja, cortados ao meio
- Voeding
- per 18 fatias
- Calorieën
- 16274.8 kJ / 3889.8 kcal
- Eiwitten
- 183.2 g
- Koolhydraten
- 420.8 g
- Vetten
- 162.1 g
- Verzadigd vet
- 88.1 g
- Vezels
- 25.3 g
- Natrium
- 9280.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de alecrim recheado
Brak ocen
Pêssego Tônica
Brak ocen
Clafoutis de ameixa - TM6
Brak ocen
Panetone recheado com trufa de chocolate e cerejas
3h 30min
Bruschetta de tomate e manjericão
20min
Picadinho
40 min
Pato do Imperador
Brak ocen
Feijoada tradicional
13 godz. 25 min
Pão delícia
1 godz. 50 min
Requeijão Cremoso
1h 30min
Bolo de reis
1h 5min
Zabaione
15min