Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ pulverizar
- 200 g açúcar
- 1 c. chá de mistura de especiarias p/ speculoos (ver dica)
Massa
- 200 g bolacha speculoos partida em pedaços
- 70 g manteiga bem fria, cortada em cubos
- 20 - 30 bolachas speculoos inteiras
Recheio
- 1000 g queijo mascarpone
- 1 limão (raspa e sumo)
- 350 g crème fraîche
- 250 g creme de speculoos
- 100 g leite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3036.5 kJ / 725.7 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 28.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 469.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango pizzaiola com massa fresca
30min
Quiche de presunto e camembert
1h
Speculoos (Bolacha flamenga)
1h 10min
Batata gratinada - TM6
1h 10min
Mistura de especiarias para speculoos
10 min
Menu: Sopa de tomate e feijão com Omelete de couve e feta
40min
Menu fresco: Sopa fria de pepino e abacate, salada agridoce de gambas e quinoa e mousse de Oreo®
Geen beoordelingen
Queijadas de Sintra
2u. 40min
Bolachas de Parmesão e ervas
1h 35 min
Bolo de três leites
2h
Piza sem glúten havaiana
2h
Colchão de noiva
1h 10min