Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 300 g farinha de trigo, mais q. b. para polvilhar
- 150 g manteiga em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 100 g água
Recheio
- 500 g abóbora de pescoço em pedaços
- 500 g batatas descascadas e fatiadas (1 cm)
- 200 g leite
- 30 g manteiga
- 5 g sal
- 1 pitada noz-moscada, moída
Montagem
- q.b. farinha de trigo para polvilhar
-
150
g queijo Taleggio, fatiado
of 150 g queijo Brie, fatiado - 150 g presunto cozido, fatiado
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 1313.7 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 30.1 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 811.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salpicão de frango com maçã
3hod. 10min
Pão de batata recheado
1 Std. 25 Min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Molho vinagrete
15min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1 Std. 25 Min
Salada de feijão branco com anchovas
20min
Milkshake de morango
5min
Molho béarnaise
15min
Brócolis e batatas com molho de queijo azul
45min
Sopa cremosa de aspargos
30min
Quiche Lorraine
50min
Salada Picada
10min