Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia de chouriço e azeitonas
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 240 g água
- 15 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso
- 100 g chouriço
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 1 c. sopa de orégãos
Focaccia de frango e pimentos morrone
- 45 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 240 g água
- 45 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 dentes de alho
- 200 g peito de frango cortado em pedaços
- 100 g pimento morrone cortado em tiras
- Tomilho q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia com azeitona e alecrim
72 Std.
Galete de tomate
45 Min
Tarte de Brie e legumes
40min
Bolachas de tomate seco e alecrim
30 Min
Trança
2 Std. 20 Min
Pão enrolado com pesto
1sa 40 dk
Pides de 3 queijos (pão turco)
1sa 40 dk
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 Std. 20 Min
Focaccia recheada
1 Std. 25 Min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Molho pesto
5min