泰式捞拌八爪鱼

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 料酒
    30 克
  • 一切二
    10 克
  • 800 克
  • 新鲜八爪鱼 洗净一切二
    400 克
  • 冰水 冷却用
    适量
  • 蒜头
    2 - 3 瓣
  • 青柠 切块
    50 克
  • 小洋葱 切块
    40 克
  • 生抽
    15 克
  • 鱼露
    15 克
  • 芥末酱 日式
    5 克
  • 新鲜小米椒 切段
    5 克
  • 香菜根 切末
    30 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 672.6 mg
Eiwitten 16.1 g
Calorieën 467.1 kJ / 111.6 kcal
Vetten 1.1 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 6.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...