Apparaten en accessoires
大闸蟹蒸肉饼
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
猪肉肉糜300 克
-
生抽15 克
-
盐 约1/2茶匙3 克
-
白砂糖 约1.2茶匙2 - 3 克
-
花雕酒30 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
大闸蟹 一切二3 只
-
姜5 片
-
水500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
868.3 mg
Eiwitten
31 g
Calorieën
1222.5 kJ /
292.2 kcal
Vetten
16.6 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
6.1 g
Koolhydraten
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
新年美食在家做
5 recepten
China
China