大闸蟹蒸肉饼

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 生抽
    15 克
  • 约1/2茶匙
    3 克
  • 白砂糖 约1.2茶匙
    2 - 3 克
  • 花雕酒
    30 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 大闸蟹 一切二
    3 只
  • 5 片
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 868.3 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 1222.5 kJ / 292.2 kcal
Vetten 16.6 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 6.1 g
Koolhydraten 1.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...