Japanese Bakery Special Custard

Japanese Bakery Special Custard

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
24 AMAN delete test

Ingrediënten

  • egg yolk (from chicken egg) from large eggs
    7
  • sugar
    100 g
  • cake and pastry flour
    45 g
  • whole milk
    500 g
  • vanilla pod seeds only
    ¼
    1 tsp vanilla extract, natural
  • butter, unsalted cut into pieces
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 AMAN delete test

Natrium 12.5 mg
Eiwitten 1.5 g
Calorieën 245.3 kJ / 58.6 kcal
Vetten 2.9 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 6.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...