Japanese Bakery Special Custard
TM6

Japanese Bakery Special Custard

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 7 egg yolk (from chicken egg), from large eggs
  • 100 g sugar
  • 45 g cake and pastry flour
  • 500 g whole milk
  • ¼ vanilla pod, seeds only
    of 1 tsp vanilla extract, natural
  • 30 g butter, unsalted, cut into pieces

Voeding
per 1 AMAN delete test
Calorieën
245.3 kJ / 58.6 kcal
Eiwitten
1.5 g
Koolhydraten
6.7 g
Vetten
2.9 g
Verzadigd vet
1.3 g
Vezels
0 g
Natrium
12.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten