Chleb bezglutenowy

4.5 6 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 3u. 20min
20 kromek

Ingrediënten

  • 200 g ryżu długoziarnistego
    200 g ryżu basmati
  • 100 g nasion soi, suchych
  • 400 g wody plus dodatkowa ilość do skropienia
  • 10 g świeżych drożdży
    1 łyżeczka suchych drożdży, (patrz wskazówka)
  • 15 g łusek babki płesznik (psyllium) mielonych (patrz wskazówka)
    15 g łusek babki jajowatej, mielonych
  • 50 g mąki kukurydzianej
  • 1 łyżeczka soli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 kromkę

Natrium 118.3 mg
Eiwitten 1.6 g
Calorieën 232.4 kJ / 55.5 kcal
Vetten 0.5 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 11.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...