Focaccia aux pommes de terre et au romarin

Focaccia aux pommes de terre et au romarin

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 portion

Ingrediënten

  • de parmesan coupée en morceaux
    30 g
  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère sèche
    1 c. à thé
  • de sucre
    1 c. à thé
    1 c. à thé d'extrait de malt, liquide
  • de farine à pain
    500 g
  • d'huile d'olive vierge extra
    30 g
  • de sel de mer
    2 c. à thé
  • d'huile d'olive vierge extra pour graisser
  • de pomme de terre en fines tranches (voir Conseil)
    200 g
  • gros sel de mer Pour saupoudrer, selon le goût
    1 - 2 pincée
  • de romarin frais Feuilles seulement, au goût
    1 - 2 brin

Voeding per 1 portion

Calorieën 592.1 kcal / 2477.3 kJ
Eiwitten 19.1 g
Vetten 11.6 g
Koolhydraten 100.9 g
Vezels 4.4 g
Natrium 1096.6 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...