Focaccia aux pommes de terre et au romarin

Focaccia aux pommes de terre et au romarin

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
4 portion

Ingrediënten

  • 30 g de parmesan coupée en morceaux
  • 300 g d'eau
  • 1 c. à thé de levure boulangère sèche
  • 1 c. à thé de sucre
    1 c. à thé d'extrait de malt, liquide
  • 500 g de farine à pain
  • 30 g d'huile d'olive vierge extra
  • 2 c. à thé de sel de mer
  • d'huile d'olive vierge extra pour graisser
  • 200 g de pomme de terre en fines tranches (voir Conseil)
  • 1 - 2 pincée gros sel de mer Pour saupoudrer, selon le goût
  • 1 - 2 brin de romarin frais Feuilles seulement, au goût

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1096.6 mg
Eiwitten 19.1 g
Calorieën 2477.3 kJ / 592.1 kcal
Vetten 11.6 g
Vezels 4.4 g
Koolhydraten 100.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...