Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 45 g de sucre, séparé (15 g + 30 g)
- 120 g d'eau, à température ambiante
- 7 g de levure sèche active
- 55 g de beurre, séparé, (45 g fondu, 10 g en dés, pour beurrer)
- 290 g de lait, à température ambiante
- 635 g de farine tout usage, séparée (375 g + 260 g) plus le reste pour saupoudrer
- 10 g de sel, de bonne qualité
Toutons (pains frits)
- 250 g d'huile végétale, pour la friture
Pain
- beurre fondu, pour badigeonner, plus un supplément pour le service
- mélasse, pour le service
- sucre en poudre, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1383.2 kJ / 330.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 251.8 mg
Alternatieve recepten
Pâté chinois
1sa 30 dk
Sauce aux canneberges faible en glucides
20min
Barres Nanaimo
3h 5min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20min
Fèves au lard au sirop d'érable
31 Std. 5 Min
Tarte au sucre
45min
Soupe aux pois
2sa 10 dk
Friandises de riz croustillant à la guimauve
30min
Tarte aux pacanes à l'érable
1h 15min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2h 20min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55min
Crème dessert à l’érable
20min