Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten

Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 portions

Ingrediënten

  • 220 g de flocons d'avoine sans gluten
  • 1 c. à café de sel
  • 50 g de beurre
  • 5 œufs
  • 180 g de séré maigre
  • 200 g de gorgonzola
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • ¼ de c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
  • 2 poires
  • 40 g de cerneaux de noix

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 636 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 2439.6 kJ / 583.1 kcal
Vetten 45.8 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 17.9 g
Koolhydraten 27.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...