
Compatibele versies
Tarte aux poires, au gorgonzola et aux noix sans gluten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de flocons d'avoine sans gluten
- 1 c. à café de sel
- 50 g de beurre
- 5 œufs
- 180 g de séré maigre
- 200 g de gorgonzola
- ½ c. à café de poivre noir, moulu
- ¼ de c. à café de noix de muscade, fraîchement moulue
- 2 poires
- 40 g de cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 583.1 kcal / 2439.6 kJ
- Eiwitten
- 20 g
- Vetten
- 45.8 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vezels
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 17.9 g
- Natrium
- 636 mg