Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre pour graisser
-
1
c. à soupe de panure à épandre
of 1 c. à soupe d'amandes moulues - 250 g de patates douces, coupées en morceaux
- 60 g de sucre
- 1 banane bien mûre, grande (env. 130 g)
- 150 g de beurre, mou, en morceaux
- 2 œufs
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 c. à café de poudre à lever
- 2 pincées de cannelle moulue
- 1 pincée de gingembre séché moulu
- 80 g de cerneaux de noix
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 968.6 kJ / 231.5 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 131.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35 Min
Boules de neige au chocolat
1 godz.
Biscuits de Noël façon sucre d'orge
1h 45min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35 Min
Biscuits aux amandes
1 godz.
Pain au lait
2h 20min
Madeleines
1 godz.
Cacahuètes épicées
45 Min
Barres aux noix
1 Std. 40 Min
Amandes grillées enrobées de chocolat blanc à la noix de coco
40min
Tarte aux pommes façon crumble
2 Std. 30 Min
Gâteau à la carotte et au chocolat
1 godz. 25 min