Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 克 油
- 250 克 生明蝦 ,帶頭帶殼,去除腸泥,(詳見要訣)
- 1 粒 蒜頭
- 30 克 紅蔥頭
- 15 克 薑 ,切片
- 1 根 朝天椒
- 10 克 蝦米 ,泡水泡軟
- 1 支 新鮮檸檬香茅 ,只取白色部分,拍扁 (optioneel)
- 1 大匙 咖哩粉
- 1 支 新鮮咖哩葉
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 糖
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 962 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 395 mg