冷拌秋葵雞肉

冷拌秋葵雞肉

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 雞胸肉
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 昆布
    3 克
  • 600 克
  • 新鮮秋葵
    200 克
  • 米酒
    25 克
  • 醬油
    35 克
  • 味醂
    25 克
  • 金針菇 切除根部,稍微分開
    1 包

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 830.5 mg
Eiwitten 18.9 g
Calorieën 743 kJ / 177.6 kcal
Vetten 7.3 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 6.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...