冷拌秋葵雞肉
TM6 TM5

冷拌秋葵雞肉

4.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 克 雞胸肉
  • ½ 茶匙 鹽
  • 3 克 昆布
  • 600 克 水
  • 200 克 新鮮秋葵
  • 25 克 米酒
  • 35 克 醬油
  • 25 克 味醂
  • 1 包 金針菇 ,切除根部,稍微分開

Voeding
per 1 人份
Calorieën
743 kJ / 177.6 kcal
Eiwitten
18.9 g
Koolhydraten
6.3 g
Vetten
7.3 g
Verzadigd vet
2.1 g
Vezels
2.1 g
Natrium
830.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten