Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'abricots séchés, dénoyautés, coupés en deux
- 20 g de gingembre, frais, épluché, coupé en fines lamelles
- 5 - 6 gousses d'ail, coupées en deux, selon les goûts
- 300 g de vinaigre de cidre
- 200 g d'eau et un peu plus pour le plat à gratin
- 150 g de sucre
- 1 c. à café de graines de moutarde
- 1 c. à café de thym, séché
- 1 c. à soupe de canneberges déshydratées
- 1 ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café cannelle, moulue
- 750 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps), épluchée, épépinée (voir conseil)
- Voeding
- per 8 bocaux
- Calorieën
- 4831 kJ / 1157 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 243 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Tranche de caramel salé
2 Std. 40 Min
Fougasse aux olives
2u. 20min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Macarons au caramel
1h 50 min.
Glace au citron
12sa 30 dk
Pains de Saint-Gall
26u. 30min
Risotto au safran de Mund
45min
Focaccia sucrée aux noisettes
1h 45min
Pain de viande rapide
55min
Tourte au chocolat-moka
4 godz. 30 min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min