Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 branche de céleri, en petits dés
- 1 oignon, en lamelles
- 1 carotte, en dés
- 500 g d'épaule d'agneau désossée, en cubes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tomates concassées en conserve
- 1000 g d'eau
- 200 g de pois chiches cuits
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1840 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 dk
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1h
Boulgour oriental
15 Min
Couscous de poulet aux légumes
1sa 20 dk
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 dk
Crêpes aux mille trous
1h 10min
Rfissa au poulet
1sa 20 dk
Mahjouba (crêpes farcies)
2 godz. 50 min
Fricassés orientaux
2h 20min
Sfenj - Donuts
2 godz. 45 min