Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 branche de céleri, en petits dés
- 1 oignon, en lamelles
- 1 carotte, en dés
- 500 g d'épaule d'agneau désossée, en cubes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de tomates concassées en conserve
- 1000 g d'eau
- 200 g de pois chiches cuits
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1840 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain express au sésame
1h 15min
Burger de bœuf et champignons au four
Geen beoordelingen
Nuage au chocolat
45 min
Pides aux trois fromages
1h 40 min
Sauce fromagère
30 min
Minitartelettes à la pomme, pistache et cannelle
1h 40 min
Pâtes à l'encre de seiche, crevettes et sauce crémée au safran
1h 15min
Crêpes aux mille trous
1 Std. 10 Min
Sauce au fromage
20 min
Soda bread irlandais alias le pain paresseux
35min
Sauce aux champignons
30 min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13h 10min