Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'eau, et 1 c. à soupe pour la finition
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 125 g de lait demi-écrémé
- 500 g de farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 50 g de tomates séchées, coupées en morceaux
- 150 - 200 g de chorizo doux, coupé en dés
- 10 - 15 feuilles de basilic frais, ciselées
- 1 pincée de gros sel
- 4 - 5 tours de moulin à poivre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1224 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 14.3 g
Alternatieve recepten
Gressins au romarin
1h 40min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 Std. 40 Min
Fougasse
2 godz.
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 godz. 50 min
Fougasse au romarin
3 Std. 25 Min
Focaccia aux olives
3 Std.
Focaccia au thym
3 Std.
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2 Std. 50 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Ficelles apéro (Plaisir)
1h 15min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3u. 45min