Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 poivrons rouges en quartiers, sans le pédoncule ni les graines
- 2 oignons tranché en rondelles (¼ in.)
- 2 gousses d'ail
- d'huile d'olive pour arroser et frotter
- 910 g bavette de bœuf
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu
- ½ c. à thé de sel
Sauce au poivre rouge
- 115 g d'huile d'olive
- ½ c. à thé de sel selon le goût
- ¼ c. à thé poivre noir moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 461 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vivaneau à l'huile d'épices
Geen beoordelingen
Saumon au pesto grillé sur planche avec orzotto aux champignons
Geen beoordelingen
Haricots au chili cuits au four
Geen beoordelingen
Guacamole
10min
Salade tex-mex au quinoa et au poulet
30min
Paloma au pamplemousse rose
10min
Filet de bœuf avec riz, amandes et canneberges (Métrique)
1h
Téquila sour (Métrique)
10min
Amaretto Sour (Métrique)
10min
Pain banique
Geen beoordelingen
Agneau marocain et couscous aux citrons confits
4h
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1h 30min