Birnen-Safran Kompott

Birnen-Safran Kompott

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 55min
Totaal 3u. 30min
4 Einmachgläser

Ingrediënten

  • Wasser und etwas mehr für die Auflaufform
    200 g
  • Birnen geschält, entkernt, geachtelt (siehe Tipp)
    1700 g
  • Safranfäden nach Geschmack
    4 - 8
  • Zucker nach Geschmack
    80 - 120 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack
    120 - 140 g
  • Zimtstange halbiert
    1
  • Nelken
    2
  • Thymian, getrocknet (optioneel)
    ½ TL
    ½ TL Rosmarin, getrocknet

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Einmachglas

Natrium 8.3 mg
Eiwitten 1.9 g
Calorieën 1460.3 kJ / 349 kcal
Vetten 0.5 g
Vezels 13.7 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 92.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...