Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Milchreis
- 1 Vanilleschote
- ½ TL Zucker
- 1 Prise Salz
- 1000 g Milch
- 220 g Milchreis
Zwetschkenkompott
- 800 g Zwetschgen, frisch oder Tk aufgetaut, halbiert und entsteint
- 60 g Wasser
- 60 g Gelierzucker 2:1
- ¼ Zimt, gemahlen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2116 kJ / 505.7 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 94.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 145.6 mg
Alternatieve recepten
Apfelmus
20min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1sa 10 dk
Bündner Gerstensuppe
1 Std. 15 Min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Apfelwähe
1 Std. 15 Min
Birchermüesli
1sa 10 dk
Zwetschgen-Konfitüre auf Vorrat
55 min
Apfelmus auf Vorrat
30 min
Apfelglace mit Kokosmilch
10 dk
Rohkostsalat
10 dk
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40min
Berner Zopf
1h 45min