Gambas et haricots sautés à l'ail, mousseline au citron

Gambas et haricots sautés à l'ail, mousseline au citron

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 6 gousses d'ail
  • 5 brins de persil frais
  • 100 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de zaatar
  • 1 pincée de piment
  • 20 gambas crues, décortiquées
  • 540 g d'eau
  • 200 g d'haricots verts extra-fins écossés
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
  • 50 g de mascarpone
  • 3 jaunes d'œufs
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 120 g de beurre fondu

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 31 g
Calorieën 3320 kJ / 790 kcal
Vetten 68 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...