Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)

Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)

4.0 24 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
5 Portionen

Ingrediënten

  • Fleischtomaten
    550 - 600 g
    550 - 600 g Ochsenherz-Tomaten
  • Zwiebeln
    300 - 320 g
    300 - 320 g Gemüsezwiebeln
  • Zucchini (ca. 2 Stück)
    400 g
  • Paprika, gemischt (ca. 3 Stück)
    350 g
  • Kartoffeln (ca. 3 Stück)
    400 g
  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    60 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Basilikumblätter, frisch
    20 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    100 g
  • Rinderhackfleisch
    500 g
    500 g Hackfleisch, gemischt
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Wasser
    250 g
  • Weißwein
    150 g
  • Gewürzpaste
    ½ TL
    ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Olivenöl
    30 g
  • Rosmarin, getrocknet, gehackt
    1 TL
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Oliven, schwarz, entsteint halbiert
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 985 mg
Eiwitten 39 g
Calorieën 3258 kJ / 779 kcal
Vetten 41 g
Vezels 33.1 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 80 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...