Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di molluschi cefalopodi misti ( seppie, calamaretti o moscardini)
- 200 g di crostacei misti (cicale, gamberi, mazzancolle, scampi)
-
300
g di pomodori pelati
of 300 g di polpa di pomodoro a pezzi - 200 g di vino bianco secco
- 500 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 500 g di vongole e cozze pulite
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1781.5 kJ / 425.8 kcal
- Eiwitten
- 41.3 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1692.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna autunnale
2h
Ossibuchi ai funghi
3h 30min
Polpettone spinaci e pancetta
1 godz. 30 min
Frittatina alle zucchine
30 min
Tagliatelle tricolore
1h
Insalata di carote e mele con Feta e noci
20 min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
30 min
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8 godz.
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Braciole pugliesi
1h
Crostata al cioccolato e lamponi
2h
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min