Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 克 白魚肉
- 100 克 去殼蝦仁
- 1 顆 蛋白 ,生蛋白
- ¼ 茶匙 鹽
- 3 小塊 冰塊
- 2 茶匙 玉米粉
- 5 大匙 白酒
- 胡椒鹽
- 4 隻 生明蝦 ,大明蝦,去腳去鬚
- 15 克 蒜頭 ,切碎
- 50 克 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化
- 600 克 水
- 蝦夷蔥 ,切細碎,裝飾用 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 741.2 kJ / 177.2 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 350.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Geen beoordelingen
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Geen beoordelingen
馬鈴薯格子薯餅
Geen beoordelingen
烤雞佐法式燉菜
Geen beoordelingen
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Geen beoordelingen
脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
義式手捲意粉與淡菜佐櫛瓜醬
Geen beoordelingen
潘尼朵尼蛋糕版
Geen beoordelingen
福菓子
1h 30min
雙瓜燉排骨
50min