蒜香奶油明蝦

蒜香奶油明蝦

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 白魚肉
    100 克
  • 去殼蝦仁
    100 克
  • 蛋白 生蛋白
    1 顆
  • ¼ 茶匙
  • 冰塊
    3 小塊
  • 玉米粉
    2 茶匙
  • 白酒
    5 大匙
  • 胡椒鹽
  • 生明蝦 大明蝦,去腳去鬚
    4 隻
  • 蒜頭 切碎
    15 克
  • 無鹽奶油 切塊,室溫軟化
    50 克
  • 600 克
  • 蝦夷蔥 (optioneel) 切細碎,裝飾用

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 350.8 mg
Eiwitten 11.2 g
Calorieën 741.2 kJ / 177.2 kcal
Vetten 11.8 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 3.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...