Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 克 白魚肉
- 100 克 去殼蝦仁
- 1 顆 蛋白 ,生蛋白
- ¼ 茶匙 鹽
- 3 小塊 冰塊
- 2 茶匙 玉米粉
- 5 大匙 白酒
- 胡椒鹽
- 4 隻 生明蝦 ,大明蝦,去腳去鬚
- 15 克 蒜頭 ,切碎
- 50 克 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化
- 600 克 水
- 蝦夷蔥 ,切細碎,裝飾用 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 741.2 kJ / 177.2 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 350.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
烤雞佐法式燉菜
Geen beoordelingen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Geen beoordelingen
脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
蘆筍起司鹹派
Geen beoordelingen
潘尼朵尼蛋糕版
Geen beoordelingen
耶誕香草小羔羊排與野菇
Geen beoordelingen
越式香茅豬排米線
5 Std.
起士蛋糕
1hod. 30min
波蘭豬肉水餃
Geen beoordelingen