Apparaten en accessoires
蒜香奶油明蝦
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
白魚肉100 克
-
去殼蝦仁100 克
-
蛋白 生蛋白1 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
冰塊3 小塊
-
玉米粉2 茶匙
-
白酒5 大匙
-
胡椒鹽
-
生明蝦 大明蝦,去腳去鬚4 隻
-
蒜頭 切碎15 克
-
無鹽奶油 切塊,室溫軟化50 克
-
水600 克
-
蝦夷蔥 (optioneel) 切細碎,裝飾用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
350.8 mg
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
741.2 kJ /
177.2 kcal
Vetten
11.8 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.9 g
Koolhydraten
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
最愛母親節
3 recepten
Taiwan
Taiwan