萊姆蛋白霜蛋糕

萊姆蛋白霜蛋糕

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 10min
12 片

Ingrediënten

萊姆蛋糕
  • 葵花油 多備一些刷油用
    80 克
  • 萊姆 取皮屑和汁液(約20克)
    1 顆
  • 細砂糖
    250 克
  • (每顆約53-63克)
    4 顆
  • 低筋麵粉
    230 克
  • 泡打粉
    3 茶匙
  • 希臘優格
    130 克
萊姆凝乳
  • 萊姆 取皮屑和汁液(約70克)
    1 - 2 顆
  • 細砂糖
    110 克
  • 奶油 室溫軟化,切塊
    80 克
  • 蛋黃
    3 顆
  • 1 顆
瑞士蛋白霜
  • 蛋白
    3 顆
  • 細砂糖
    140 克
  • 1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 片

Eiwitten 7 g
Calorieën 1753 kJ / 419 kcal
Vetten 18 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 57 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...