Tarta flambeada con espirales de verduras

Tarta flambeada con espirales de verduras

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 ración

Ingrediënten

  • 220 g de harina de trigo
  • 35 g de aceite de oliva
  • 125 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de azúcar
  • 100 g de remolacha cruda sin los extremos (aprox. Ø 3- 5 cm)
  • 150 g de calabacín sin los extremos, en trozos de aprox. Ø 4 cm x 10 cm de largo
  • 100 g de batata sin los extremos, en trozos de aprox. Ø 4 cm x 10 cm de largo
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de pimiento rojo en tiras de 5x0.5 cm
  • 150 g de crème fraîche
  • 150 g de queso feta desmenuzado
  • 50 g de nueces en mitades troceadas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 538.4 mg
Eiwitten 16.4 g
Calorieën 2208.8 kJ / 527.9 kcal
Vetten 25.6 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 7.6 g
Koolhydraten 59.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...