Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de harina de trigo
- 35 g de aceite de oliva
- 125 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 100 g de remolacha cruda sin los extremos (aprox. Ø 3- 5 cm)
- 150 g de calabacín sin los extremos, en trozos de aprox. Ø 4 cm x 10 cm de largo
- 100 g de batata sin los extremos, en trozos de aprox. Ø 4 cm x 10 cm de largo
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento rojo en tiras de 5x0.5 cm
- 150 g de crème fraîche
- 150 g de queso feta desmenuzado
- 50 g de nueces en mitades troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2208.8 kJ / 527.9 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 59.1 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 538.4 mg
Alternatieve recepten
Salmón al horno con cintas de calabacín
Pas d’évaluation
Conoce Thermomix®
1 godz. 30 min
Cóctel especiado navideño
30 min
Langosta asada rellena
45 min
Sandwich arcoíris
40 min
Sushi rosa con verduras y salsa de aguacate y wasabi
1h 15min
La granja de huevos
40 min
Pavlovas veganas
3h 30min
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2h
Ensalada templada de patata (Pelar)
45 min
Hamburguesa de rape y salmón
45 min
Ensalada de patatas con vinagreta de hierbas
45 min