Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 150 g de zanahoria en trozos
- 300 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de vino tinto
- 140 g de caldo de carne
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 40 g de kétchup
- 40 g de salsa teriyaki
- 40 g de miel
- 2 ramitas de romero fresco
- 500 g de agua
- 600 g de patatas en trozos 3-4 cm
- 50 g de leche
- 50 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3254 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1464.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45 min
Redondo de ternera al whisky con patatas
2h 40 min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3h 45 min
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4h 30min
Carne braseada en salsa con verduras al vapor (Cocción lenta)
3h 15 min
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2 godz. 20 min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 godz. 20 min
Boeuf bourguignon en cocción lenta
3h 30 min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4h 15min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45 min