Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 150 g de zanahoria en trozos
- 300 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de vino tinto
- 140 g de caldo de carne
- 3 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 40 g de kétchup
- 40 g de salsa teriyaki
- 40 g de miel
- 2 ramitas de romero fresco
- 500 g de agua
- 600 g de patatas en trozos 3-4 cm
- 50 g de leche
- 50 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3254 kJ / 778 kcal
- Eiwitten
- 57 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 41.5 g
- Verzadigd vet
- 13.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1464.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Ternera estofada con ñoquis
1h 30min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Costillas de cerdo al estilo char siu (Cocción lenta)
2 godz. 20 min
Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)
4h
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4h 30min
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3 Std. 30 Min
Redondo de ternera al whisky con patatas
2 godz. 40 min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa (Cocción lenta)
2h 35min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h