Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g mąki pszennej
- 50 g skrobi ziemniaczanej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- skórka z 1 cytryny, ekologiczna, bez białych błonek (albedo), pokrojona na kawałki
- 200 g cukru
- 8 jajek
- 1 - 2 krople barwnika spożywczego, żółtego (optioneel)
- 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 456.1 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 1.9 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 45.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biszkopt kakaowy z olejem
4u.
Wilgotny biszkopt z olejem
4u.
Biszkopt genueński z masłem
4u.
Krem pistacjowy do tortów
6h 15 min
Biszkopt szpinakowy
4h 15min
Tort szpinakowy z kremem limonkowym i żelką truskawkową
48 Std.
Krem à la Kinder Bueno® do tortów
7 godz.
Masa maślana z mascarpone do dekoracji tortów
10min
Krem malinowy
30min
Żelka mango do tortów
3u. 25min
Masa maślana „3M” do dekoracji tortów
10min
Krem limonkowy do tortów
55 Min