Biszkopt genueński z masłem

Biszkopt genueński z masłem

4.9 71 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u.
16 porcji

Ingrediënten

  • 50 g masła pokrojonego na kawałki
  • 8 jajek
  • 200 g cukru
  • 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • 230 g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 57.5 mg
Eiwitten 4.5 g
Calorieën 663.5 kJ / 158.6 kcal
Vetten 5 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...