Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Budyń do kremu
- 650 g mleka, w temp. pokojowej
- 80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru
Miodowe blaty
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 200 g cukru pudru
- 75 g miodu
- 1 łyżka sody oczyszczonej
- 1 łyżka octu, białego
- 600 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 2 jajka
Posypka
- 30 g orzechów włoskich, łuskanych
- 30 g czekolady deserowej
Krem budyniowo-kajmakowy i przełożenie
- 250 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 1 puszka masy kajmakowej, w temp. pokojowej (510 g)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2133.9 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 303 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto Pani Walewska
9h 30min
Ciasto słonecznikowiec
9h
Ciasto Metrowiec
7h
Wiśniowa chmurka
8h 30min
Ciasto pijana śliwka
6 Std.
Królewiec
9 godz. 45 min
Ciasto łabędzi puch
5 Std. 30 Min
Miodownik-Stefanka Sławomira Zabawy
4h
Rolada kawowo-orzechowa
2hod. 30min
Kremówki (Napoleonki)
6h 30min
Rolada tiramisu
4h
Tort cappuccino z chrupką z białej czekolady
48sa