紅燒肉

紅燒肉

4.1 37 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 20 克
  • 切片
    10 克
  • 帶皮五花肉 切塊(約3X3公分)
    500 克
  • 冰糖 依個人口味調整(詳見要訣)
    30 - 50 克
  • 醬油 依個人口味調整(詳見要訣)
    30 - 50 克
  • 米酒
    50 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 18 g
Calorieën 2384 kJ / 570 kcal
Vetten 47.3 g
Koolhydraten 18.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...