紅燒牛腩
TM31 TM5 TM6

紅燒牛腩

4.2 (21 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 粒 蒜頭
  • 20 克 油
  • 100 克 洋蔥, 切塊
  • 2 大匙 豆瓣醬
  • 600 克 牛腩, 切塊(約3公分),以滾水川燙去除血水
  • 2 大匙 蠔油
  • 200 克 新鮮鳳梨, 切厚片
  • 150 克 紅蘿蔔, 切塊
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 切斜片 (optioneel)
  • 200 克 水

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1493 kJ / 356 kcal
Eiwitten
15.8 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
30 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten