紅燒牛腩

紅燒牛腩

4.2 22 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    2 粒
  • 20 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 豆瓣醬
    2 大匙
  • 牛腩 切塊(約3公分),以滾水川燙去除血水
    600 克
  • 蠔油
    2 大匙
  • 新鮮鳳梨 切厚片
    200 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    150 克
  • 新鮮紅辣椒 (optioneel) 切斜片
    10 克
  • 200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 15.8 g
Calorieën 1493 kJ / 356 kcal
Vetten 30 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...