炒青江菜

炒青江菜

4.6 41 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 蔬菜油 (如:葵花油)
    10 克
  • 青江菜 或任何綠色蔬菜,切段(詳見要訣)
    300 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 1 g
Calorieën 151 kJ / 36 kcal
Vetten 3 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...