Compatibele versies
Pão com recheio de truta fumada, atum e queijo-creme
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 500 g água
- 10 g azeite
- 5 g mel
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 170 g farinha integral
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Manteiga q.b. p/ untar
Cobertura
- 200 g crème fraîche
- 150 g queijo-creme
- ½ c. chá de sal
Molho de mostarda
- 200 g crème fraîche
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ½ c. chá de açúcar
- 15 g mostarda de Dijon
- 50 g óleo
Pasta de atum
- 200 g atum em lata, escorrido
- 150 g queijo-creme
Montagem
- 10 g salsa
- 10 g coentros
- 10 g manjericão
- 700 g água
- 70 g alface iceberg cortada em juliana
- 70 g pepino cortado em rodelas finas
- 200 g truta fumada cortada em pedaços
- 50 g rabanete cortado em rodelas finas
- Cebolinho picado q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1724 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Quiche de legumes e tomate cereja
1h
Bolo estrela
1 Std. 40 Min
Quiche de espinafres com base de batata
Geen beoordelingen
Ciabatta com azeitonas
1h 30min
Tarte com base crocante de arroz
1 Std. 45 Min
Verrines de castanha e chocolate
25min
Folar de carnes
2h 20min
Enrolados de manteiga de agrião
Geen beoordelingen
Pão de frutos secos e maçã
13 Std. 55 Min
Queijo ricota
8h 20min
Três leches
5h
Bolo de pirex
50 Min