Compatibele versies
Pão com recheio de truta fumada, atum e queijo-creme
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 500 g água
- 10 g azeite
- 5 g mel
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 170 g farinha integral
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Manteiga q.b. p/ untar
Cobertura
- 200 g crème fraîche
- 150 g queijo-creme
- ½ c. chá de sal
Molho de mostarda
- 200 g crème fraîche
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 ½ c. chá de açúcar
- 15 g mostarda de Dijon
- 50 g óleo
Pasta de atum
- 200 g atum em lata, escorrido
- 150 g queijo-creme
Montagem
- 10 g salsa
- 10 g coentros
- 10 g manjericão
- 700 g água
- 70 g alface iceberg cortada em juliana
- 70 g pepino cortado em rodelas finas
- 200 g truta fumada cortada em pedaços
- 50 g rabanete cortado em rodelas finas
- Cebolinho picado q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1724 kJ / 412 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Quiche de espinafres com base de batata
Geen beoordelingen
Crepes com recheio de espargos
50 min
Tarte com base crocante de arroz
1h 45min
Bolo de chocolate sem farinha
1h 45min
Megassanduiche com pão de alho
Geen beoordelingen
Quebra-nozes
Geen beoordelingen
Terrine de chocolate
8 Std.
Mousse de chocolate e avelã
5 min
Pizas careta
1h 30min
Aperitivos de cebola caramelizada
50 min
Alfajor
1h 20min
Quiche de fiambre e chalotas
1 godz. 10 min