Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base e telhas
- 60 g queijo parmesão
- 100 g farinha
- 100 g manteiga
- 1 pitada de sal
Recheio
- 6 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 2 tiras de casca de limão
- 2 pés de manjericão
- 10 g açúcar
- 400 g queijo-creme de cabra
- 250 g queijo ricota
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Cobertura
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 60 g cebola roxa
- 20 g azeite
- 400 g tomate pelado cortado em pedaços
- 100 g pimento vermelho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1462.4 kJ / 349.5 kcal
- Eiwitten
- 17.1 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 731.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits gâteaux de goiaba
30min
Cheesecake de forno com caramelo e amêndoa
1h 20min
Petit-fours de chocolate branco
3 Std. 30 Min
Dip de tomate e queijo-creme
5 min
Macarons com creme de lavanda
5 Std. 20 Min
Cassata de avelã e chocolate
8 Std.
Cheesecake de açaí e frutos secos
10 Std.
Bolo mojito
45 Min
Tarte de avelã com leite condensado
1 Std.
Panacota de frutos do bosque light
7 Std.
Crème brulée com coco e lima
1h 15 min
Crumble de maçã e framboesa
1h 20min