Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 1 lombinho de porco (400 g aprox.)
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 15 g molho inglês
- 80 g vinho do Porto
- 20 g mostarda de Dijon
Massa
- 350 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g sementes de sésamo pretas
- 1 c. chá de sal
- 170 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 60 g vinho do Porto
- ½ limão, só a raspa
Carne
- 50 g sobras de pão
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 30 g talo de aipo cortado em pedaços
- 50 g cenoura cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 10 g cebolinho cortado em pedaços
- 50 g manteiga
- 300 g carne de vaca picada
- 300 g carne de porco picada
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2417.5 kJ / 577.8 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 35.9 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 850.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empada de guisado de carne e cogumelos
2h
Lombinhos de porco com tomate e manjericão e arroz de limão
1h
Lombo de porco recheado
1h 30min
Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
14h 10min
Frango de fricassé
30min
Almôndegas de porco
1h 30min
Frango recheado com arroz de cogumelos
2h 30min
Almôndegas de puré e carne
3 Std. 30 Min
Frango com vinho e molho de romã
1h
Carne guisada com grão & Pera com crumble de amêndoa
1h 20min
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1h 35min
Frango guisado com cogumelos
30min