Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g manjericão
- 40 g amêndoa s/ pele
- 350 g água
- 130 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 15 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- 100 g farinha integral
- 5 g sal
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola roxa cortada em lâminas
- 900 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 1 pitada de pimenta
- 80 g tomate seco, em óleo escorrido cortado em pedaços
- 1 ovo
- 50 g amêndoa laminada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2246 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bola rápida de carne
55min
Bola de alheira com espinafres
1h 10min
Bola de atum, pimentos e azeitonas
2h 50min
Coroa recheada
1 Std. 50 Min
Bacalhau de Natal
1 godz. 15 min
Bacalhau da consoada gratinado
1 godz. 15 min
Tarte com base crocante de arroz
1 Std. 45 Min
Gratinado de aipo com cherne
45 min
Tortilha de bacalhau com todos
1 Std.
Almofadinhas de bacalhau
1 Std. 45 Min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Bacalhau à abade de Priscos
50 min