Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g manjericão
- 40 g amêndoa s/ pele
- 350 g água
- 130 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 15 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- 100 g farinha integral
- 5 g sal
- 2 dentes de alho
- 200 g cebola roxa cortada em lâminas
- 900 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 1 pitada de pimenta
- 80 g tomate seco, em óleo escorrido cortado em pedaços
- 1 ovo
- 50 g amêndoa laminada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2246 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabanadas
55 Min
Bolo-rei
3h 15min
Bola rápida de carne
55 Min
Salada primavera
30 Min
Sopa dourada
1h 20min
Bolo-rei integral
4h 15min
Tortilha de bacalhau com todos
1 Std.
Bacalhau de Natal
1 Std. 15 Min
Folar de carnes
2h 20min
Almendrados
40min
Bacalhau da consoada gratinado
1 Std. 15 Min
Bolo-rei de enchidos
2 Std. 30 Min