Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g água
- 50 g mel
- 30 g azeite
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 5 gemas de ovo
- 480 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 200 g chocolate p/ culinária 53% cacau partido em pedaços
- 30 g açúcar
- 10 g amido de milho
- 1 c. chá de canela em pó
- 1 gema de ovo
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 619 kJ / 147.9 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 93.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galette de morango
50 Min
Bombons de chocolate branco
2h
Intenso de amendoim, caramelo e chocolate
6h
Pãezinhos aromatizados
2h
Pão em vasos
1h 45min
Mousse de chocolate com laranja
40 dk
Brioche com creme de chocolate e avelã
2h
Quadradinhos de limão
1sa
Brioches divertidos
1sa
Cheesecake de chocolate e caramelo
1 Std. 15 Min
Marquise de chocolate
3h
Petit gâteau de caramelo
15 Min