Apparaten en accessoires
Apricot Raspberry Cheesecake
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u. 30min
12 slices
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
-
butter soft, diced, plus extra for greasing100 g
-
plain flour160 g
-
cocoa powder25 g
-
sugar70 g
-
medium egg1
-
baking powder½ tsp
Filling
-
curd cheese (quark) or fromage frais500 g
-
milk150 g
-
sunflower oil70 g
-
sugar170 g
-
cornflour45 g
-
lemon juice20 g
-
medium eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
400 g tinned apricots, drained, quartered (1 x 410 g tin)apricots ripe, quartered400 g
-
150 g frozen raspberries, defrostedraspberries150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
9 g
Calorieën
1502 kJ /
359 kcal
Vetten
18.4 g
Koolhydraten
39.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COOKING FOR A CROWD
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min
Strawberry Bavarois
6 Std.
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 Std. 25 Min
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1 Std. 5 Min
Chocolate Salami
4 Std. 5 Min
Honey cake
49 Std. 30 Min
Chocolate and Pear Cake
1 Std. 30 Min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3 Std. 10 Min
Polenta Cake
1 Std.
Nectarine Poppy Seed Muffins
40 Min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1 Std. 20 Min