Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 100 g butter, soft, diced, plus extra for greasing
- 160 g plain flour
- 25 g cocoa powder
- 70 g sugar
- 1 medium egg
- ½ tsp baking powder
Filling
- 500 g curd cheese (quark), or fromage frais
- 150 g milk
- 70 g sunflower oil
- 170 g sugar
- 45 g cornflour (starch)
- 20 g lemon juice
- 2 medium eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 400 g apricots, ripe, quartered
- 150 g raspberries
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 18.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Far Breton with prunes
2 Std.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1h 25min
Chocolate Salami
4h 5min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Apple Crumble Cake
1h 10min
Blueberry Cheesecake
5h
Apple cake
1h
Baklava
1h 10min
Polenta Cake
1h
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Praline Cheesecake
4h 10min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2sa 50 dk