Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 克 水
- 240 克 越式河粉, 用水沖洗待軟
- 180 克 新鮮豆芽菜, 洗淨,去根
- 1200 克 牛肉清湯
- 80 克 洋蔥, 切圈
- 360 克 牛肉片
- 20 克 新鮮香菜
- 2 大匙 青蔥, 切末
- 5 顆 檸檬, 取檸檬汁
- 2 - 3 根 新鮮紅辣椒, 切丁
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3834 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 14.648 g
- Koolhydraten
- 45.867 g
- Vetten
- 24.205 g
- Vezels
- 3.447 g