Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ rote Chilischote, frisch, entkernt (optioneel)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 350 g Paprika, gemischt, geviertelt
- 100 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Dose Mais (150 g), abgetropft
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer, nach Geschmack
- 2 Dosen Kidneybohnen (à 400 g), abgetropft
- 200 g Wiener Würstchen, in Scheiben (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1804 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 17.6 g
Alternatieve recepten
Paprika-Salami-Sauce
45min
Hähnchen-Pasta mit Barbecuesauce
40min
Deftiger Westernsalat
1h
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50min
Bauerntopf zum Schlemmen
45min
Baked Beans (4 Fäuste für ein Halleluja)
15min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h
Kasseler Gulasch
40min
Würstchen-Gulasch
35min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min