Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Rosenkohl, geputzt, halbiert
- ¾ TL Salz
- Pfeffer zum Würzen
- 300 g Kabanossi, in Scheiben (5 mm)
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Chiliflocken
- 300 g Penne Rigate (z.B. von Barilla, Garzeit ca. 11 Min.)
- 200 g Frischkäse (z. B. Brunch Paprika-Peperoni)
- 1 TL Speisestärke
- 20 g Ajvar, scharf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3365 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3h
Family-Topf
35min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Ofentortellini
45 min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min
Meatball-Mafalde
45 min
Nudelgratin mit Kraut und Würstchen
1h 10min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1h
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 Std. 20 Min
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30 min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50min