Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ rote Chilischote, frisch, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 350 g Paprika, gemischt, geviertelt
- 150 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 150 g), abgetropft
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Mini-Kabanossi, halbiert
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 400 g), abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2466 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3 Std.
Tomaten-Basilikum-Eintopf mit Hähnchen
35min
Tomatenreis Mexiko
50min
Reistopf
35min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45min
Würstchen-Chili
45min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Paprika-Kartoffeln mit Kabanossi
50min
Baked Beans (4 Fäuste für ein Halleluja)
15min
Schnelle Silvestersuppe
40min