Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Borrego
- 2 c. chá de sal
- 4 dentes de alho
- 20 g hortelã
- 4 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- 100 g azeite
- 1 c. chá de pimenta
- 60 g sumo de limão
- 2000 g sela de borrego inteira
- 100 g vinho branco
Migas
- 500 g pão alentejano cortado em fatias finas
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 150 g espargos verdes cortados em pedaços
- 3 dentes de alho
- 20 g coentros
- 50 g azeite
- 4 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3335 kJ / 798 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farófias
20min
Cabrito no forno com migas de espargos
10h 5min
Pato recheado acompanhado de puré de castanhas e maçã
3h 30min
Xarém de conquilhas
3 Std.
Favas com coentros e ovos escalfados
1 godz. 5 min
Poejada
45 min
Choquinhos à Bulhão Pato
30 min
Favada
55min
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 min
Tomatada de ovos
35 min
Migas alentejanas com entrecosto
1 Std. 30 Min
Açorda alentejana de bacalhau
30 min