Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schollenröllchen
- 6 Schollenfilets, frisch oder aufgetaut
- ½ TL Salz
- 1 EL Zitronensaft
Safranrisotto
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 EL natives Olivenöl extra
- 300 g Risottoreis
- 100 g Weißwein, trocken
- 700 g Wasser
- 50 g Frischkäse, fettarm
- ¾ - 1 TL Salz, nach Geschmack
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 1 - 2 Prisen Safran
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- etwas frische Petersilie, gehackt, zum Dekorieren
- etwas rosa Pfeffer, zerstoßen, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto
30 min
Risotto Milanese
35 min
Risotto milanese
35 min
Risotto mit Spargel und Mangold
45min
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Safran-Risotto mit Zucchini-Mousse und Baconpulver
2 Std. 15 Min
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30 min
Cremige Polenta
45min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Risotto alla Milanese
35 min