Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée dolce
- 150 g di farina tipo 0
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- ½ cucchiaino di cannella in polvere (optioneel)
Farcitura
- 80 g di burro a pezzi + q.b.
- 80 g di zucchero
- 6 fichi a metà
Salsa al caprino
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 40 g di zucchero
- 75 g di latte
- 120 g di formaggio caprino a pezzi (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta ai cachi e amaretti
1h
Crumble ai marron glacé
45 min
Crostata al limone
1sa 15 dk
Involtini filanti al cavolo rosso
1sa 15 dk
Cannelloni di grano saraceno e zucca
1sa 15 dk
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10 min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40min
Gratin di zucca e castagne
1h 10 min
Canapè frittatine di verdura
35min
Mug cake alle mele ed uvetta
25 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30 min
Crostata di zucca all'amaretto
3h 45 min