Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée dolce
- 150 g di farina tipo 0
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- ½ cucchiaino di cannella in polvere (optioneel)
Farcitura
- 80 g di burro a pezzi + q.b.
- 80 g di zucchero
- 6 fichi a metà
Salsa al caprino
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 40 g di zucchero
- 75 g di latte
- 120 g di formaggio caprino a pezzi (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1326 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble di mele e ciliegie
1h
Torta rovesciata ai fichi
1h 15min
Crème caramel cocco e banana
5hod.
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Manhattan Clam Chowder (Zuppa di vongole)
45 min
Oranais all'albicocca
1 Std. 35 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18hod. 25min
Crêpes di farina di castagne con composta di mele
1h
Merluzzo in salsa aioli
1h
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 min
Pere a vapore con salsa al cioccolato e cardamomo
40min